Schilderwerk

Bent u op zoek naar een schilder die oog heeft voor perfectie, kwaliteit én duurzaamheid? Dan bent u bij Vincken Schilderwerken aan het juiste adres!

Wij werken met een kwalitatief zeer goed product van Sigma, dit is een zeer harde lak, kras,- en veegvast en de glans is prachtig.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en vertel ons wat uw wensen zijn. Shane komt op locatie het schilderwerk bekijken en noteert wat uw wensen zijn. Meestal geeft hij ter plekke al advies over de juiste behandelmethode. Na deze inventarisatie ontvangt u een prijsindicatie plus de periode waarin de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

Offerte schilderwerken

Schilderwerken berekenen wij per uur. Het tarief bedraagt € 50,00 excl. BTW en materiaalkosten. Is uw particuliere woning ouder dan 2 jaar? Dan profiteert u van het lage 6% BTW tarief!

De overheid overweegt om het laag btw-percentage te verhogen van 6% naar 9%. Indien deze verhoging wordt doorgevoerd, moeten wij deze verhoging aan u door berekenen.De prijs in de offerte moet dan worden verhoogd met de aangepaste btw.

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan gerust contact met ons op.

schilderen-venlo-tegelen-blerick-schilderwerk-kwasten-bedrijf
Voorbeelden
venlo schildersbedrijf blerick tegelen limburg
schilderen muren schouwen venlo blerick limburg service
huis schilderen venlo limburg
schilderen zolder huis venlo blerick bedrijf
spuiten en schilderen van voorwerpen meubulair en huizen in venlo
professionele schilder in venlo voor een mooi resultaat